Kytke suojaus pölyltä ja lialta

  31.01.2019

Miksi kytkimet epäonnistuvat? Kun valmistajat pyrkivät varmistamaan, että niiden kytkimet ovat riittävän vahvoja suorittamaan tuhansia toimintoja, he vastustavat jotain, jota he eivät voi hallita - ulkoista ympäristöä.

Yksi tärkeimmistä syistä, jotka siirtävät jauhamisen pysäyttämään, on epäluotettava tiivistys.

Sade, öljy, hiekka, pöly, höyry ja muut epäpuhtaudet hyökkäävät hitaasti, mutta varmasti, sekoittuvat pienimpiin tiloihin ja aiheuttavat korroosiota, ruostetta ja oikosulkuja.

Nexuksessa tiedämme, kuinka tärkeää on, että laitteesi suojataan elementeiltä. Siksi työskentelemme ZaGO: n kanssa, joka on yksi maailman luotetuimmista ja luotettavimmista tiivistysteknologian asiantuntijoista.
Niiden kytkentäkengät ovat valettuja silikonipinnoitteita, joita käytetään suojaamaan elektronisia laitteita painonappikytkimillä, vaihtokytkimillä ja kiertokytkimillä.
Ne tarjoavat mukautetun sovituksen useille elektronisille laitteille ja tarjoavat eleganssia ja suojaa, joka on verraton sotkuiseen nestemäiseen tiivisteeseen. Öljy, vesi, lika ja kosteus - yhdessä muiden epäpuhtauksien kanssa - sulkeutuvat kokonaan.
Valmistettu yhdestä osasta muotoiltua muovikumin yli messinki kuusiomutterilla, kytkinjalkineet säästävät käyttäjiä sekä rahaa että aikaa - poistamalla käytöstä jatkuvan kytkinvirheen ja vaihtamisen kustannukset.
ZaGO tuottaa jopa vaihtoehdon räätälöityihin monikytkinpaneeleihin, jotka suojaavat yksittäisiä kytkimiä vesisuihkusta, öljyvuodoista ja muista kovista aineista.
Saappaat voivat toimia äärimmäisissä lämpötiloissa - jopa -69 astetta, jopa yli 200 astetta.
Pienet, kevyet ja uudelleenkäytettävät, vahvistavat sotilaallisiin eritelmiin, jotka on alun perin suunniteltu koviin sotilaallisiin sovelluksiin, joissa hiekka, pöly ja kosteus uhkaavat kuljetuksen turvallisuutta.
Tuotannon aloittamisen jälkeen ZaGO on havainnut, että yhä useammat teollisuudenalat näkevät tarvetta suojella laitteitaan elementtejä vastaan.
Yhtiö toimittaa nyt kytkentäkenkiä asiakkaille, jotka ovat mukana elintarvikkeiden jalostuksessa, ilmailussa, lääketieteessä, sähkötyökaluissa, rakentamisessa ja merenkulussa.
ZaGO-kytkin saappaat suojaavat jopa vapaa-aikaa - löytyy autopesulaitteista, moottoriveneiden ohjauksista ja urheiluvälineistä.
Vaihda, painike ja kiertokytkimet
Täydellinen suoja - ilmatiivis, vedenpitävä tiiviste - vaihda tavallinen kiinnitysmutteri ZaGo-kytkimellä.
Keinukytkin
Repäisykestävästä silikonista valmistettu jokainen tiiviste peittää kokonaan kytkimen ja rungon sisäänrakennetulla paneelitiivisteellä.
Paneelin holkkitiivisteet
Ota yhteyttä Nexukseen suoraan keskustellaksesi ZaGOn paneelin holkkitiivisteistä, jotka ovat täysin muokattavissa. Helposti asennetut ja vähäisen huollon ansiosta nämä tiivisteet kestävät vuosia.

Täydellinen valikoima Nexuksen toimittamia ZaGO-tuotteita löytyy täältä: http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/ZAGO

Kuten kaikissa Nexus-tuotteissa, voimme työskennellä kanssanne suunnitteluprosessista, jotta varmistat, että tarvitset vain oikeat komponentit. Soita tai lähetä meille sähköpostia keskustellaksesi sinetöintituotteistamme ja siitä, miten voimme määrittää ne toimimaan sinulle.

Kuva: Austin Ban on Unsplash